Moderno uređeni “Shape’N’Tone” studio u Zagrebu opremljen je trenutno najmoćnijom tehnologijom na tržištu za nikad bržu izgradnju mišića i sagorijevanje masti koja se bazira na ultra učinkovitoj vakuumskoj i infracrvenoj tehnologiji.

U njemu ćete pronaći nekoliko traka za hodanje/trčanje, stepenice i Body Roll uređaje koji savršeno kombiniraju vakuum s infracrvenom tehnologijom koje su namijenjene svima, bez obzira na dob, spol i kondicijsko stanje. U samo 30 minuta treninga izgubit ćete duplo više kalorija nego na običnom treningu, čak 1300, te brže ukloniti celulit i masti, zategnuti kožu, ukloniti toksine iz tijela, kao i otekline, te ojačati imunitet. Naše revolucionarne sprave koje su apsolutni hit na svjetskom tržištu, ne samo da Vam pomažu u izgradnji fizičke mase i brzom te zdravom mršavljenju, već i poboljšanju ukupnog zdravstvenog stanja.

Ova moderna fitness rješenja posebno se preporučuju ljudima s viškom kilograma, ali i sportašima te svima koji traže efikasnost i udobnost u sklopu treninga čije smo trajanje prilagodili modernim vježbačima i njihovim često pretrpanim rasporedima.

Naši kardio treninzi posebno pogađaju “kritična” područja kao što su bedra, trbuh i stražnjica, a infracrvene zraku stimuliraju proizvodnju kolagena čime koža postaje čvršća i ljepša.

U “Shape’N’Tone” studiju čeka Vas vrlo ljubazno i stručno osoblje koje će vam dati odgovore na sva Vaša pitanja. Na Vama je samo da izaberete za sebe odgovarajući aparat, a tu su i Tesla – najintenzivniji i najnapredniji elektromagnetski stimulator mišića na svijetu koji odrađuje čak 3000 čučnjeva ili trbušnjaka umjesto Vas, kao i uređaj za dubinsku limfnu drenažu. Zasebna prostorija za odmor i relaksaciju sadrži “čudotvornu” masažnu fotelju koja od glave do pete stvara osjećaj kao da Vas masiraju ljudske ruke.

Iskoristite naše revolucionarne uređaje za treninge i rehabilitaciju svakim radnim danom od 7-21 h i subotom od 9-14 h.

Neka 2024. bude godina Vaše pozitivne promjene! Pridružite nam se već danas na treninzima kako bismo krenuli zajedno prema zdravijem životu. Redovito vježbanje donosi poboljšanje fizičke kondicije, ali i unaprjeđenje Vašeg općeg blagostanja. Naš stručni tim će Vas podržati u svakom koraku, prilagoditi treninge Vašim potrebama i pomoći Vam postići željene rezultate brže no ikad. Dođite i doživite radost vježbanja, ojačajte svoje tijelo i osjetite energiju koja će Vas pratiti kroz cijeli dan. Vaša transformacija počinje u „Shape’N’Tone“ studiju!